За нас

Ние сме амбициозен екип професионални видео оператори, фотографи и DJ, с дългогодишен опит и творческо мислене. Избирайки нас за фото и видео заснемане на вашия сватбен ден, Вие получавате качествен краен продукт съобразен с най-новите тенденции в сватбената фотография и видео заснемане.

За реализация на всеки наш продукт,проявяваме индивидуален подход и различни идеи за заснемане и монтаж,естествено съобразени с персоналните Ви изисквания.

Сватбеният ден – силата на тези две думи се крие в обета за вечна вярност и обич между младоженците, в моментите на споделеност с приятели и роднини, в красотата на този ден, струяща от всички и всичко, във вълнението и радостта от протичането му и не на последно място в чувството на спокойствие и сигурност, че по не-лекия път на живота ще вървиш с достойния за теб човек!

Споменът от събитията през този ден остава за цял живот! Запечатан на видео филм и прекрасни снимки, разбира се! Ние ще се погрижим за това – екип от двама професионални фотограф и оператор. Ще съхраним емоциите Ви и ще пресъздадем преживяванията Ви във всеки един момент на сантименталност по сватбеният ден!

Креативното видео заснемане,художествения монтаж, както и прецизното фото заснемане с внимание към детайла,съчетани с неповторимата атмосфера изпълнена с множество ритуали и перфектно озвучаване ,са само част от нещата с които нашия екип ще се погрижи сватбеният Ви ден да бъде незабравим!

Повечето наши конкуренти предлагат доста варианти за сватбени пакети-злато,сребро и т.н.За разлика от тях ние Ви предоставяме един вариант на крайния продукт,но той по себе си покрива топ вариантите който се предлагат на пазара.Това което при повечето колеги се предлага като екстри,при нас е стандарт!Ние няма да ви вземем допълнително пари за осветление или за това че дисковете Ви ще бъдат в кутии с обложки.Даваме най-доброто от себе си всеки път,на всяко мероприятие.За Вас-скъпи младоженци!